"Për cdo moment tuajin ne kujdesemi që ai të mos harrohet"

VIDEO

Checkout our channel on Youtube logoRreth nesh

Përshëndetje,unë jam Ardian Gashi i lindur në Prizren,Kosovë.
Nga viti 2005,ne merremi ekskluzivisht me fotografi dhe video,të cilin e kemi shëndrruar në profesion që e punojm me shumë dëshirë dhe vullnet
Mësimet e para për fotografi dhe video i kemi marrur nga përvoja e punës në televizionet e Kosovës dhe pjesëmarrës në trajnime në Kosovë si dhe në shumë vende të tjera të Evropës
Punët tona mund ti shihni në Facebook, Instagram dhe Youtube.


Shërbimet që i ofron Studio Prizreni janë:
-Fotografi dhe video dasmash
-Fotografi dhe video për biznes
-Fotografi për fëmijë
-Fotografi të familjes
-Libra fotografikë
-Dekorimi për seancës të fotografisë së dasmës
-Printime fotografish
-Printime posterash të të gjitha madhësive


Studio Prizreni operon me sukses në xhirimin dhe fotografimin e dasmave dhe ahengjeve të ndryshme,xhirimin dhe fotografimin për çështje marketingu dhe mbështetjen e bizneseve të ndryshme.Ne xhirojmë me shumë kujdes çdo moment tuajin.


Kamerat tona janë profesionale me teknikë Full HD dhe 4K.
Pas xhirimit të festës,materialin e marrë përpunojmë me efekte të ndryshme visuale,në teknologji të kompjuterizuar.

Kontakti

© Studio Prizreni 2024