"Për cdo moment tuajin ne kujdesemi që ai të mos harrohet"

OUR COLLECTIONSaloon

Wedding
Saloon

Engagement
Saloon

Family
Saloon

Portrait

VIDEO

Checkout our channel on Youtube logoRreth nesh

Përshëndetje,unë jam Ardian Gashi i lindur në Prizren,Kosovë.
Nga viti 2005,ne merremi ekskluzivisht me fotografi dhe video,të cilin e kemi shëndrruar në profesion që e punojm me shumë dëshirë dhe vullnet
Mësimet e para për fotografi dhe video i kemi marrur nga përvoja e punës në televizionet e Kosovës dhe pjesëmarrës në trajnime në Kosovë si dhe në shumë vende të tjera të Evropës
Punët tona mund ti shihni në Facebook, Instagram dhe Youtube.


Shërbimet që i ofron Studio Prizreni janë:
-Fotografi dhe video dasmash
-Fotografi dhe video për biznes
-Fotografi për fëmijë
-Fotografi të familjes
-Libra fotografikë
-Dekorimi për seancës të fotografisë së dasmës
-Printime fotografish
-Printime posterash të të gjitha madhësive


Studio Prizreni operon me sukses në xhirimin dhe fotografimin e dasmave dhe ahengjeve të ndryshme,xhirimin dhe fotografimin për çështje marketingu dhe mbështetjen e bizneseve të ndryshme.Ne xhirojmë me shumë kujdes çdo moment tuajin.


Kamerat tona janë profesionale me teknikë Full HD dhe 4K.
Pas xhirimit të festës,materialin e marrë përpunojmë me efekte të ndryshme visuale,në teknologji të kompjuterizuar.

Kontakti

© Studio Prizreni 2020